Α. Γεωργιάδης: Παραιτούμαι από οιανδήποτε παραγραφή πηγαίντε με σε ειδ. δικαστήριο

Αποκαλύψεις, αλλά και παραίτηση από οποιαδήποτε επιχείρημα περί παραγραφής αδικημάτων, «περιείχε» η ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την εξεταστική στην Υγεία. «Παραιτούμαι κάθε παραγραφής, εφόσον κ.κ. Ξανθέ, Κουρουμπλή και Πολάκη δεν έχετε αντίρρηση να ελεγχθούν και τα δικά σας πεπραγμένα στο υπουργείο Υγείας. Να με πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσε για τη φύλαξη του κτιρίου του, το ποσό των 700.000 ευρώ για δύο μήνες και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικοί διαγωνισμοί.

«Δεν υπήρξε εταιρία, της οποίας η προσφορά ήταν μικρότερη», ρώτησε με νόημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την παριστάμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Πολάκη: το γεγονός ότι η δικαιοσύνη δεν του έχει ασκήσει δίωξη ούτε καν τον έχει καλέσει, εν αντιθέσει με τον σημερινό αναπληρωτή Υπουργό που έχει… τρεχάματα. «Είδαν το όνομα Μανωλίδου σε κάποιο σημείωμα και θεώρησαν πως είναι η σύζυγός μου, ενώ επρόκειτο για την υπεύθυνη προσλήψεων του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας», απάντησε και στην περίφημη εμπλοκή της συζύγου του στην υπόθεση.

Απευθυνόμενος, δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε: «Θα αφήσετε να πάνε φυλακή τρεις υπάλληλοι του κ. Πολάκη επειδή εκτελούσαν εντολές δικές σας. Κι εκείνος ως “γενναίος” δεν θα πάει μπροστά να τους προστατέψει». Σε ότι αφορά την υπόθεση με το Ερρίκος Ντυνάν τόνισε ότι κ. Μαρτίνης εξαιτίας της ποινής του βρίσκεται σε σύγχυση, αφού υπογράφει ως «χριστιανός ορθόδοξος και όχι ομοφοβικός»! «Αφού τον έβγαλα από τη διοίκηση του Ντυνάν πήγε στην φυλακή, εσείς έρχεστε εδώ και τον υπερασπίζεστε;», αναρωτήθηκε κλείνοντας ο κ. Γεωργιάδης.

www.liberal.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα