Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας γύρισε από τη Βοσνία λόγω των νεκρών

«Ο κ. Τσίπρας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση πια, αντικειμενικά, καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του λιμενικού ήταν στις 7:08 μ.μ. και ο πρωθυπουργός μίλησε αρκετές ώρες μετά. Αν δεν τον είχαν ειδοποιήσει για το σήμα πρέπει να τους διώξει», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως «όταν φάνηκε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έπαιζε θέατρο στην πλάτη των νεκρών οι κυβερνητικοί παράγοντες έπεσαν σε σειρά αντιφάσεων και διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το αν γνώριζαν για τους νεκρούς».

«Ο Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μ.μ. από τη Βοσνία λόγω των νεκρών. Χρονικά το σήμα του λιμενικού συνδέεται με την επιστροφή του από τη Βοσνία. Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού», είπε.

Τόνισε επίσης ότι τόσο ο δήμαρχος Ραφήνας όσο και ο ΣΚΑΪ είχαν μιλήσει για νεκρούς. «Αποδεικνύεται ότι γνώριζε για τους νεκρούς και έπαιζε θέατρο εις βάρος των νεκρών», είπε.

Ο κ Γεωργιάδης διερωτήθηκε τι άλλη διασταύρωση ήθελε ο κ Τσίπρας όταν το σήμα του λιμενικού έλεγε βρήκαμε νεκρό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα