Α. Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καλά με τις “δυνάμεις των Εξαρχείων”

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» σχετικά με το Ρουβίκωνα και τις πράξεις βίας, σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Στην κοινή γνώμη έχει περάσει η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καλά μαζί τους. Ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλιες δυνάμεις».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι αυτό είναι πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να το κοιτάξει ενώ πρόσθεσε «ότι παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολύ στενές σχέσεις με τα Εξάρχεια και όλους αυτούς τους χώρους. Είχε και μία συνιστώσα, τη “Ρόζα”. Η πολιτική έκφραση των Εξαρχείων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί με το που έγινε κυβέρνηση αυτό να άλλαξε ως ένα βαθμό, αλλά σε γενικές γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει αυτές τις δυνάμεις με φιλική διάθεση».

«Ως κυβέρνηση πλέον, σας απασχολεί ότι μπαίνουν στα σουπερμάρκετ στα Εξάρχεια, κλέβουν και αυτό το θεωρούν επανάσταση; Σας απασχολεί ότι η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτε; Είναι στην ατζέντα σας;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε τα εξής:

«Θα ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό που του λέγατε να στείλει εξώδικο για να μην πληρώνει; Θέλετε η Νέα Δημοκρατία να κάνει καμπάνια και να λέει “μην πληρώνει κανείς τον ΕΝΦΙΑ”, όπως κάνατε εσείς; Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς δεν κάνουμε τέτοια, γιατί αυτό θα έβλαπτε την Ελλάδα. Και εμείς την Ελλάδα, την βάζουμε πάνω από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας να λέει ψέματα. Όταν o Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι θα μειώσει τους φόρους, το εννοεί. Και ο πρώτος φόρος που θα μειώσει είναι ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα