Α.Γεωργιάδης: Για το μέγεθος της τοξικότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι τόνοι μας είναι χαμηλοί

“Για το μέγεθος της τοξικότητας που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην ελληνική κοινωνία, η αντίδρασή μας και οι τόνοι είναι πολύ χαμηλοί στην πραγματικότητα” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν έχει αμφιβολία πως μέχρι τις εκλογές η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι “η υποτιθέμενη ακροδεξιά ατζέντα της ΝΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, Σαμαράς”, καθώς “δεν έχει να πουλήσει τίποτε άλλο ο Τσίπρας”.

“Τι να πουλήσει; Το Μάτι; Την οικονομία που πάει καλά; Τέτοιες ανοησίες θα λένε”, πρόσθεσε.

Για την κριτική που δέχεται περί υψηλών τόνων στην κριτική του κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: “Να δεχθώ ότι μιλώ σε υψηλούς τόνους. Όταν εγώ είμαι ένα υποκείμενο που διαβάζω ότι διαρρέουν ότι θα με κλείσουν φυλακή, με συγχωρείτε, αν για σας διαρρέουν ότι θα σας κλείσουν φυλακή, τι θα τους πείτε, γαλλικά και πιάνο;”, αναρωτήθηκε.

“Δηλαδή είμαι εγώ ακραίος που λέω ότι ο Τσίπρας είναι τοξικός και δεν είναι ακραίος ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι που λένε ότι θα με κλείσουν φυλακή; Μα θα τρελαθούμε τώρα; Κοροϊδευόμαστε;”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα