Α. Γεωργιάδης για την κυβέρνηση: Η αθλιότερη που είχε ποτέ η χώρα…

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση έκανε για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντάς την ως την “αθλιότερη” κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το θέμα της αξιολόγησης και τα μέτρα που συμφωνήθηκαν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι “οι ιδεολογικές μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιούν ότι η Ελλάδα έζησε μια πολιτική απάτη” ενώ αναφερόμενος στις κατά καιρούς δηλώσεις της κυβέρνησης για πολιτική συνεννόηση τόνισε πως η κυβέρνηση “αργά θυμήθηκε τον πολιτικό πολιτισμό. Πριν μίλαγε για γερμανοτσολιάδες, γούσηδες κλπ”.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση κατηγορούσε τη ΝΔ ότι είναι προδοσία να ψηφίζονται νόμοι που είναι γραμμένοι στα αγγλικά ( αν και δεν υπήρξε τέτοιο θέμα) και τώρα εφαρμόζει αυτό το νόμο και μάλιστα ψηφίζει νόμο που ήρθε γραμμένος στα γαλλικά, όπως έχει καταγγείλει ο κ. Ρωμανιάς για το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου.

Αναφορικά με την θέση της ΝΔ στην αξιολόγηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι: “Η ΝΔ λέει ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει. Αλλά τα μέτρα της αξιολόγησης μεγάλωσαν πάρα πολύ γιατί η κυβέρνηση έχασε πάρα πολύ χρόνο”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα