Α. Γεωργιάδης: Βάζετε τα άκρα στην αυτοδιοίκηση – Π. Σκουρλέτης: Μη μιλάτε εσείς που ανταγωνίζεστε την Χ.Α.

Βέβαιος ότι η απλή αναλογική θα δώσει φωνές σε ακραίες δυνάμεις αλλά και πως θα φέρει χάος στην τοπική αυτοδιοίκηση εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή.

«Θα δώσετε φωνή στις πιο ακραίες φωνές σε όλη την Ελλάδα, θυμίζω ότι ο Μιχαλολιάκος έσπασε το πλαφόν και μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο. Θα βλέπουμε ανθρώπους από τα άκρα στα κανάλια, θα είναι με το νόμο σας, αυτό κάνετε», είπε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης και προανήγγειλε ότι σε κάθε Δ.Σ. θα υπάρχει και εκπρόσωπος «της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προδότες σας ανεβάζει, προδότες σας κατεβάζει».

Διερωτήθηκε, δε, τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν θα κυβερνώνται οι δήμοι. «Ποιος θα μπορεί να το αντιστρέψει; Κανείς! Θέλετε χάος, θέλετε να ναρκοθετήσετε την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την ψήφο των απόδημων Ελλήνων ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση πως θα φέρει πρόταση σε διάστημα πέντε μηνών και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόλαβε να το νομοθετήσει, καθώς έπεσε.

«Δεν μπορείτε να μιλάτε εσείς που έχετε βάλει σε έναν ιδιότυπο ανταγωνισμό την ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή με μια ρητορική ακραίου εθνολαϊκισμού» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης για να επανέλθει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε: «Εγώ έκανα μια πολιτική εκτίμηση, εσείς ήσασταν στην πλατεία των αγανακτισμένων και φωνάζατε με την Χρυσή Αυγή και στην συνέχεια ρίξατε την κυβέρνηση. Όχι σε μας υποδείξεις για την Χρυσή Αυγή, αλλά σας είπα χωρίς όριο το 3%  θα δώσετε φωνή σε όλα τα άκρα και δεν λέω μόνο για Χρυσή Αυγή».

 

liberal.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα