Α. Γεωργιάδης: Αυτό που γίνεται με τον ΟΔΔΗΧ λέγεται Απόπειρα δωροδοκίας

Στο σκάνδαλο σχετικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και την εκεί συμφωνία (όπως ο ίδιος υποστηρίζει), με τους Ρότσιλντ και την απάντηση από τον ΟΔΔΗΧ, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ενώ εκκρεμεί η απάντηση από τον ΟΔΔΗΧ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και ενώ έχει παρέλθει η κοινοβουλευτική προθεσμία των 20 ημερών για να μου φέρουν τα πρακτικά για να δούμε αν η συμφωνία με τους Ρότσιλντ έγινε πριν ή μετά το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, βγαίνει ξαφνικά μια τροπολογία που διπλασιάζει τους μισθούς στον ΟΔΔΗΧ. Αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας στην καθομιλουμένη» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση «να φέρει μια τροπολογία για να τελειώσει το θέμα με τους βουλευτές και το αφορολόγητο και το 8% και να φέρει μια νομοθετική ρύθμιση για να τελειώσει το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης».

Τέλος, αναφορικά στην εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αν το είχα πάρει είδηση θα είχα φωνάξει αλλά ευτυχώς δεν το ψήφισα.

http://dai.ly/x5eba2y

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα