Αχτσιόγλου: Σκληρή η μάχη στη διαπραγμάτευση

axtsioglou_1Η νέα υπουργός Εργασίας, μεταξύ άλλων, προανήγγειλε «ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών για να επιβάλει την νομιμότητα στην αγορά εργασίας» και εξήρε το έργο των υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών

Διαβεβαιώσεις ότι το ασφαλιστικό έκλεισε στην πρώτη αξιολόγηση παρείχε η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων της , ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα και θα είναι, όπως είπε, σκληρή.

Προανήγγειλε «ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών για να επιβάλει την νομιμότητα στην αγορά εργασίας» και εξήρε το έργο των υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών.

Εκτίμησε ότι η ανεργία θα απομειώνεται αργά και σταθερά, ενώ δίνοντας ένα στίγμα των προθέσεών της είπε ότι «το υπουργείο Εργασίας είναι ένα υπουργείο για έργα όχι για λόγια. Η κρισιμότητα των στιγμών και η δυσκολία των μαχών δεν μας επιτρέπει να είναι ο ένας πάνω από τον άλλο αλλά ο καθένας πάνω από τον εαυτό του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα