Αφγανοί μαχητές αποκεφάλισαν τζιχαντιστές

Αφγανοί φιλοκυβερνητικοί μαχητές αποκεφάλισαν τέσσερα μέλη των τζιχαντιστών και τοποθέτησαν τα κεφάλια τους σε δημόσια θέα, σε μία επίδειξη βάρβαρης ανταπόδοσης των πρακτικών που εφαρμόζουν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Nangarhar, όπου αντάρτες αφοσιωμένοι στην κυβέρνηση της χώρας αποκεφάλισαν τέσσερα μέλη του ISIS και τοποθέτησαν τα κεφάλια τους στο πλάι του δρόμου.

Η σκληρή και βάρβαρη πρακτική ήρθε ως ανταπόδοση στις μεθόδους των τζιχαντιστών, οι οποίοι είχαν αποκεφαλίσει Αφγανούς μαχητές.

«Εάν σε αποκεφαλίζουν, εάν αποκεφαλίζουν το γιο σου, τι περιμένετε από εμάς, να τους προσφέρουμε γλυκά», είπε σε δημοσιογράφους ένας από τους Αφγανούς μαχητές και πρόσθεσε ότι «στον πόλεμο δεν προσφέρεις γλυκά, άνθρωποι πεθαίνουν».

Οι μάχες ανάμεσα στους τζιχαντιστές και τους ντόπιους μαχητές έχουν γίνει ιδιαίτερα βίαιες, αναφέρει δημοσίευμα του rt.com.

Οι τοπικές αρχές καταδίκασαν τη βιαιότητα και τους αποκεφαλισμούς των τζιχαντιστών. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος είναι εγκληματίας, αυτό πρέπει να γίνει μέσω δικαστικού συστήματος και όχι από πρόχειρο δικαστήριο ανέφερε αξιωματούχος της περιοχής, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της κυβέρνησης δεν είχαν συμμετοχή στο περιστατικό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα