Αυτή είναι η αδελφή του Π. Καμμένου που δέχτηκε σεξιστικά συνθήματα και ο υπουργός τα «πήρε»

Χθες, κατά τον αγώνα του ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ένας αγώνας κρίσιμος και εξαιρετικός από αθλητική άποψη επισκιάστηκε μόνο από την χειρονομία του Πάνου Καμμένου άλλα όχι από την ακραία συμπεριφορά οπαδών με συνθήματα κατά της οικογένειάς του και ιδίως της αδερφής του Αλεξίας Καμμένου που είναι προπονήτρια της ομάδας ΝΟ Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τους αθλητικούς συντάκτες που παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ αρχικά είχαν διατεθεί μόλις 50 προσκλήσεις στους φίλους του Ολυμπιακού, με ξύλο στους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οπαδοί του ΟΣΦΠ πέρασαν κατά δεκάδες τις μεταλλικές μπαριέρες, εισβάλλοντας.
«Η αστυνομία -αν και το «ντου» ήταν μάλλον αναμενόμενο- αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αποτρέψει την εισβολή«, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Sport FM.
Στο στόχαστρο της χυδαίας λεκτικής βίας των οπαδών του ΟΣΦΠ βρέθηκε τόσο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που ήταν στις κερκίδες όσο και η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου, η προπονήτρια της Βουλιαγμένης.
Η αδερφή του ωστόσο έκανε τη δουλειά της, ενώπιον φυσικά της κόρης της και παίκτριας του ΝΟΒ, Ηλιάννας Κοκκινάκη.
Όπως πάντα, η πισίνα της Βουλιαγμένης ήταν γεμάτη από παιδιά, αθλητές και αθλήτριες των ομάδων υποδομών του ΝΟΒ, αλλά και παιδιά φιλάθλων σχολικής ηλικίας.
«Σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι σε περίπτωση που χάσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αρχίσω να τρέχω και έφτιαχνα στο μυαλό μου σχέδιο διαφυγής για το πως θα πάρω στα χέρια μου τον υπολογιστή, την τσάντα και το κράνος και το προς τα που θα αρχίσω να τρέχω«, αναφέρει η αθλητικογράφος του gazetta.gr Αργυρώ Γιαννουδάκη που κάλυπτε τον αγώνα.
Η δημοσιογράφος συμπληρώνει για το χυδαίο σύνθημα:
«Αν μη τι άλλο υποδηλώνει, για τον εμπνευστή του συνθήματος και τα «πρόβατα» που… βέλαξαν μαζί του σεξισμό και αγιάτρευτα συμπλέγματα. «Κύριοι» δεν μπορείτε να μειώσετε ούτε την Καμμένου, ούτε καμία άλλη εργαζόμενη μητέρα με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είστε όχι μόνο ντροπή της ομάδας σας, αλλά και των ανδρών, διότι το χειρότερο είναι ότι αν όχι κανείς, ελάχιστοι από εσάς θα είχατε τα «καρύδια» να πείτε αυτές τις …απόψεις σας για την Καμμένου face to face στην ίδια«.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα