Site icon The Indicator

Αυστραλία: Αντιφασιστική δράση κατά της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ(Βίντεο)

Σε αντιφασιστικές δράσεις με αναγραφή συνθημάτων, στένσιλ και ανάρτηση αντιφασιστικού πανό κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία προσπαθεί να στρατολογήσει νέα μέλη στο Σϊδνεϊ, προχώρησαν αντιφασίστες και αντιφασίστριες στην μεγάλη πόλη της Αυστραλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Σίδνεϊ ξεκίνησαν μια εκστρατεία στρατολόγησης νέων μελών. Η οργάνωσή τους είχε ως στόχους τις τοπικές ελληνικές κοινότητες, μοιράζοντας εφημερίδες της οργάνωσης και προμοτάροντας την τρομακτική ιδεολογία του νεοναζιστικού κόμματος που έχει οδηγήσει στη δολοφονία εκατοντάδων στην Ελλάδα. Οι περιοχές που στοχεύουν ήταν οι Burwood και Earlwood, και οι δύο γνωστές για τις μεγάλες κοινότητες Ελλήνων της διασποράς.

Οι Αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες στο Σίδνεϊ δεν θα σταθούμε άπραγοι και άπραγες και δεν θα θα επιτρέψουμε το πέρασμα των βίαιων φασιστών από την Αυστραλία ή αλλού. Δεν θα σταθούμε στην άκρη και να επιτρέψουμε αυτό το σαπρόφυτο ν’ αναπτυχθεί στις κοινότητές μας. Στεκόμαστε δίπλα-δίπλα με την ελληνική κοινότητα και την καλούμε να αντιταχθεί και να αποφύγει τις επαφές με τους δολοφόνους έχοντας ακόμα τις αναμνήσεις του Παύλου Φύσσα και των αμέτρητων άλλων θυμάτων τους νωπές στο μυαλό μας.

 

Exit mobile version