Αυγουστιάτικο φεγγάρι σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία

 newego-large-t-761-106322600Για άλλη μια χρονιά αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και μνημεία σε όλη τη χώρα θα μείνουν ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Πέμπτη 18 Αυγούστου είναι η ημέρα της πανσελήνου φέτος και οι Έλληνες και οι επισκέπτες της χώρας θα έχουν την τύχη να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία που θα παραμείνουν ανοιχτά, πέραν του συνήθους ωραρίου, για να μας «δροσίσουν» με μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της Πανσελήνου, Πέμπτη 18 Αυγούστου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου σε 116 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις υπηρεσίες του Υπουργείου και ιδιαιτέρως προς το φυλακτικό προσωπικό για την υποστήριξή του στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, τις οποίες κάθε χρόνο το κοινό αγκαλιάζει με τη μεγάλη συμμετοχή του.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα