Αποστόλου:Θετικό ότι οι αγρότες ανταποκρίνονται στην πρόσκληση για διάλογο

apostolou-syriza-520x290Θετικό χαρακτήρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου, το γεγονός ότι εκπρόσωποι των αγροτών άρχισαν να ανταποκρίνονται, όπως είπε, στην πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η κυβέρνηση αναμένει να υποβληθούν και άλλα τέτοια αιτήματα ώστε να υπάρξει η μέγιστη αντιπροσωπευτικότητα στη συνάντηση που θα προγραμματιστεί και ο διάλογος που θα γίνει να είναι ουσιαστικός.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, προκειμένου να επιδώσει τις προτάσεις και τις θέσεις της, στη βάση των οποίων προτίθεται να προχωρήσει σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και την κυβέρνηση.

«Θα σας εκπλήξει ο αριθμός των μπλόκων που έχουν υπογράψει το πλαίσιο των προτάσεών μας, όπως και των φορέων» δήλωσε νωρίτερα ο γ.γ της Επιτροπής Δ. Δημογιάννης, προσθέτοντας ότι με το πλαίσιο της Ένωσης «συντάσσονται τα πιο δυνατά μπλόκα».

Την επίσημη απάντηση στις προτάσεις που έχει καταθέσει περιμένει και το μπλόκο των Τεμπών, το οποίο μέχρι να υπάρξει σχετική πρόσκληση από το Μαξίμου συνεχίζει τον επ’ αόριστον αποκλεισμό της Κοιλάδας.

Από την πλευρά της η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων συγκαλεί το απόγευμα γενική συνέλευση των 68 μπλόκων που συμμετείχαν στα δύο ογκώδη συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα