Αποκάλυψη για το δεύτερο αεροπλάνο του Ερντογάν στη Βάρνα – Οι επιβάτες «πειραματόζωα»

Την ώρα που όλα τα «φώτα» είναι στραμμένα στη Βάρνα, όπου λαμβάνει χώρα η Σύνοδος Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, μια αποκαλυπτική λεπτομέρεια για τους κινδύνους που έχει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πίσω μέρος του μυαλού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας βουλγαρική εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μουσταφά Χος κατέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε δεκτός στη Βουλγαρία ο Ερντογάν, ενώ έδωσε απαντήσεις για τον λόγο για τον οποίο ο τούρκος πρόεδρος ταξιδεύει με δύο αεροπλάνα.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος, επικαλούμενος ρεπορτάζ εφημερίδας, στο δεύτερο αεροσκάφος επιβαίνουν οι δοκιμαστές των τροφών που θα καταναλώσει ο τούρκος πρόεδρος.

«Τα φιλικά στον Ερντογάν ΜΜΕ θα περιγράψουν την σύνοδο Τουρκίας/Ε.Ε. ως μια κατάκτηση αλλά εγώ ας γράψω ποια είναι η αλήθεια», έγραψε στο Twitter ο Χος και κοινοποίησε ένα κείμενο και μια φωτογραφία από εκεί.

«Στη Βουλγαρία υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν. Στη Βάρνα και στον περίγυρο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά παρόλα αυτά αναρτήθηκε πανό που γράφει ‘Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος’».

onalert.gr

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα