Απογοητευμένος ο Κόρμπιν από την αποχώρηση βουλευτών του

Την απογοήτευσή του για την απόφαση βουλευτών του κόμματος των Εργατικών να αποχωρήσουν εξέφρασε ο ηγέτης του Τζέρεμι Κόρμπιν σε ανακοίνωσή του.

«Είμαι απογοητευμένος για το ότι οι βουλευτές αυτοί αισθάνθηκαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται για τις πολιτικές του Εργατικού κόμματος, που ενέπνευσαν εκατομμύρια στις τελευταίες εκλογές και επέτρεψαν την αύξηση των ψήφων του κόμματος, που ήταν η μεγαλύτερη από το 1945», αναφέρει ο ηγέτης των Εργατικών στην ανακοίνωση.

Επισημαίνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι το Εργατικό Κόμμα κέρδισε τους ανθρώπους βασισμένο σε ένα πρόγραμμα που απευθυνόταν στους πολλούς και όχι στους λίγους. Σε ό,τι αφορά το Brexit, τονίζει ότι το Εργατικό Κόμμα παρουσίασε ένα ενωτικό και αξιόπιστο εναλλακτικό σχέδιο, απέναντι στην προχειρότητα της κυβέρνησης των Συντηρητικών.

Όπως αναφέρει, την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με το νέο σύστημα επιδομάτων, την αύξηση της εγκληματικότητας, την φτώχεια «είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να ενώσουμε τους ανθρώπους για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα