Απίστευτη δήλωση Π.Ψωμιάδη: Ο μόνος υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό είναι ο…Μπουτάρης

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν μία «μαύρη» μέρα για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και για κάθε πολίτη με στοιχειώδη δημοκρατικά φρονήματα. Το λυπηρό της όλης υπόθεσης της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη όμως, είναι τα επακόλουθα αυτής της επίθεσης, που θέλουν ορισμένους να συνεχίζουν να μην καταδικάζουν επί της ουσίας τα όσα συνέβησαν.

Ένας από αυτούς, που μάλιστα αποτελεί και έναν εκ των ηθικών αυτουργών της άθλιας αυτής ενέργειας, είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πέρα από τις χυδαιολογίες που εκστόμιζε λίγο πριν την επίθεση, επανέρχεται αμετανόητος.

Αφού «καταδίκασε» την επίθεση, έσπευσε να κατηγορήσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης… που πήγε στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων -σε περίπτωση που δεν πήγαινε βέβαια προφανώς θα τον κατηγορούσε για ανθελληνισμό.

«Καταδικάζω και καταδίκασα όλα αυτά που συνέβησαν εις βάρος του κυρίου δημάρχου. Κατ’ αρχάς είμαι κατά της σωματικής βίας, κατά της χειροδικίας από την άλλη θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο. Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», είπε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ενεό τον Γιώργο Παπαδάκη, στην εκπομπή του οποίου φιλοξενήθηκε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα