Απάντηση του ΥΠΟΙΚ στη ΝΔ για την εκπροσώπηση στο EuroWorking Group

Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Σε συνεννόηση και συμφωνία με τον πρόεδρο του EuroWorking Group κ. Τόμας Βίζερ, στη σημερινή συνεδρίαση τη χώρα εκπροσωπεί ο αναπληρωτής του ΑΝΥΠΟΙΚ, κ. Γιώργου Χουλιαράκη και θεσμικά αρμόδιος για το ρόλο αυτό κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Έχει συμβεί στο παρελθόν και όταν κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο θα συμβεί ξανά στο μέλλον, όπως ισχύει σε κάθε σοβαρή χώρα.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η Κυβέρνηση ”περί άλλα τυρβάζει” τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι «ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί.»

«Πρόκειται, άραγε, για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η ΝΔ, επισημαίνοντας πως, σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα. «Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα