Αν. Λοβέρδος: Πολιτική αλητεία πολιτικών μελλοθάνατων η υπόθεση Novartis

Για πολιτικούς μελλοθάνατους που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κομπίνες, κάνει λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως σε σχέση με την την προανακριτική επιτροπή «θα είναι άλλο ένα πεδίο εξευτελισμού της κυβέρνησης, που δεν παραπέμπουν τον Κουρουμπλή γιατί λέει ότι έχει παραγραφεί η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του ενώ ο Τσίπρας λέει ότι όποιος μιλάει για παραγραφή κραυγάζει ενοχή».

Στη συνέχεια προανήγγειλε την υποβολή μήνυσης κατά των μαρτύρων που αναφέρονται στο όνομά του πριν τη σχετική συζήτηση στη Βουλή υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι μια ακόμη αλητεία και φόβος για την πλεκτάνη που έχουν στήσει να μην φωνάξουν στην προανακριτική τους “κουκουλοφόρους” μάρτυρες». Ο κ. Τσίπρας τα έχει στήσει αυτά μαζί με έναν υπουργό του. Αυτός που στις 19 Ιανουαρίου προανήγγειλε “έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα”» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

«Είναι πολιτικώς μελλοθανάτοι που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κομπίνες όπως έκαναν και για να εκλεγούν με όσα έλεγαν για όσους ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το επεισόδιο στα Ίμια, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι «αυτά που κάνει εδώ και 3 χρόνια ο Καμμένος με το ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια δεχόμενος ότι είναι γκρίζα ζώνη επιβεβαιώνει την πολιτική των Τούρκων. Αυτό, δε, με τα στεφάνια πριν από λίγες ημέρες οδήγησε την Τουρκία σε κλιμάκωση και από βραχονησίδα έγιναν (σ.σ. τα Ίμια) τουρκικό νησί».

«Υπάρχει βατερλώ επί υπουργού Εθνικής Αμύνης που πήγαινε στα νησιά και έλεγε “μολών λαβέ” και τώρα είναι εξαφανισμένος» πρόσθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας για «πολιτική αλητεία των πολιτικών μελλοθανάτων που δημιουργεί αντιθέσεις που εμποδίζουν την ενότητα όπου είναι αναγκαία ενώ απέναντί μας θα γνωρίζουμε ότι έχουμε συμμορίτες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα