«Αν γίνουν επεισόδια… σηκώνεστε και φεύγετε», λέει η εταιρεία σεκιούριτι του τελικού στο ΟΑΚΑ

Για γέλια και για κλάματα είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η φύλαξη του τελικού από την ανάδοχο εταιρεία σεκιούριτι.

Τέσσερις ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κι ενώ ο φόβος επεισοδίων ενισχύεται από τις πληροφορίες για ταξίδι Σέρβων και Λευκορώσων χούλιγκανς, η ανησυχία εντείνεται από τις συνθήκες φύλαξης του αγώνα.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ήρθε σε επικοινωνία (ως ενδιαφερόμενος να εργαστεί στον τελικό) με την εταιρεία που θα είναι υπεύθυνη για την προστασία των παικτών αλλά και την αποφυγή των επεισοδίων στο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ενδεικτικές της προχειρότητας που αντιμετωπίζεται το θέμα της φύλαξης του τελικού.

Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση της Τρίτης», η ανάδοχος εταιρεία, παρότι απομένουν λίγες ώρες ως την σέντρα της αναμέτρησης, βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση στελέχωσης προσωπικού ενώ για να εγκριθεί η πρόσληψη ενός εργαζομένου δεν απαιτείται η προϋπηρεσία φύλαξης σε χώρο γηπέδου και αρκεί μόνο η ύπαρξη ενός πτυχίου ιδιωτικής σχολής.

Τέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια κάλυψη για τους εργαζομένους σε ενδεχόμενο επεισοδίων, η απάντηση ήταν: «Αν γίνει το οτιδήποτε, σηκώνεστε και φεύγετε, δεν κάθεστε εκεί πέρα».

 

https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/εταιρεία-σεκιούριτι-του-τελικού-αν-γίνουν-επεισόδια-σηκώνεστε-και-φεύγετε/

Πηγή: Sport-fm

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα