Αντώναρος vs Άδωνις: Μονομαχία στα social

Σφοδρότατη επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε, μέσω Facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.

Το πρώην στέλεχος της ΝΔ, που διεγράφη τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί κατά του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, θεωρώντας τον από τους βασικούς υπεύθυνους για ότι συνέβη.

Η κόντρα τους συνεχίζεται αμείωτη και στα social media.

Ο Ε. Αντώναρος κοινοποίησε στην σελίδα του στο Facebook της δημοσιογράφου Βίκυς Σαμαρά για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.

«Μου λένε ο Άδωνις εκφράζει τη ΝΔ και ότι έλαβε 11% στις εσωκομματικές. Να σας θυμίσω ότι αντίστοιχο ποσοστό είχε λάβει το 2009 ο Πανίκας ο Ψωμιάδης και μάλιστα σε συνθήκες ασύλληπτης πόλωσης στην πιο σκληρή εσωκομματική μάχη στην ιστορία της ΝΔ. Επομένως σιγά τα αυγά. Μειοψηφία είναι ο κ.Γεωργιάδης απλά φωνάζει πολύ και μειοψηφία θέλει να κάνει και τη ΝΔ, για να γίνει ο ίδιος αρχηγός. Αλλά επειδή αυτό δε θα το καταφέρει ποτέ, θα τη διασπάσει και θα γίνει αρχηγός μίας σοβαρής ΧΑ. Ο ιδιος βέβαια τη δουλειά του και την ιδεοληψία του κοιτάζει, το πως τον ανέχονται κάτι κεντρώοι στο όνομα του αντιΣΥΡΙΖΑ αγώνα, είναι που με ξεπερνά. Κυρίως γιατί θεωρώ αδιανόητο να μην καταλαβαίνουν ότι παίζει καθαρά προσωπικό παιχνίδι και ψαλιδίζει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Και σε βάθος χρόνου, τρέφει τη ΧΑ.», έγραψε η δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κοινοποίησε και άρθρο της Βίκυς Σαμαρά στο news247.gr για την ΕΔΕ της Αστυνομίας στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως ήταν φυσικό, οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τον υπερδραστήριο στα social media Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε με αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter.

«Ο @EvangAntonaros στο πάθος του να με κατηγορήσει φθάνει στο σημείο να ανεβάζει άρθρο στο οποίο κατηγορείται εμμέσως η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή: «για μία φορά δεν φταίει η ζαρτινιέρα» (υπόθεση Νοεμβρίου του 2006). Αναμένω απάντηση από το Υπουργείο για την διαρροή!», έγραψε ο Α. Γεωργιάδης.

 

neaselida.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα