Αντιφασιστική συγκέντρωση Κυριακή 13/12 στον Πειραιά

Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά επεχείρησε να πραγματοποιήσει δημόσια συγκέντρωση σε δημοτικό κινηματογράφο στον Πειραιά με την βοήθεια της δημαρχίας Μαρινάκη. Ήδη με τις πρώτες αντιδράσεις αναγκάστηκε να περιοριστεί στη σφηκοφωλιά των γραφείων της.1432465989246912631

Δεν μας αρκεί αυτό!
Η νέα ταχτική των φασιστών δεν είναι η εγκατάλειψη των χυδαίων δολοφονικών τους πραχτικών. Δεν είναι η απόρριψη της στρατηγικής του κοινωνικού κανιβαλισμού! Μαρτυράνε μόνοι τους! Πριν από 2 μήνες η ίδια η ηγεσία τους ανέλαβε ξεδιάντροπα την ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα. Απλά αλλάζουν την ταχτική τους. Οι λύκοι θα δοκιμάσουν να φορέσουν προβιά για να κρύψουν τη μπόχα τους.
Θα βαφτιστούν «δημοτικές» ή «συνδικαλιστικές» παρατάξεις. Θα κρύβονται σαν «αγανακτισμένοι πολίτες». Οι τραμπουκισμοί τους δε θα γίνονται με τα μπλουζάκια της Χ.Α. αλλά ως μεμονωμένοι, «ακτιβιστές εθνικιστές». Το κόμμα θα λειτουργεί ως πολιτική κάλυψη και νομιμοποίηση των αντιδραστικών πραχτικών των και θα προσπαθήσει να μας κοιμίσει πως μετατράπηκαν σε μια κοινή δεξιά ή, έστω, ακροδεξιά παράταξη.

Δεν τσιμπάμε, όμως!
Η συντριβή όλων των φασιστικών θυλάκων πρέπει να είναι άμεση και αμείλικτη. Το φίδι όχι μόνο έχει βγει από το αυγό αλλά προσπαθεί να μας υπνωτίσει! Η απάντηση στην παρατεταμένη κρίση και στο ξεφτίλισμα του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος δεν βρίσκεται στις ακροδεξιές, ρατσιστικές και φασιστικές εκδοχές που πλανώνται πάνω από όλη την Ευρώπη.
Η διέξοδος βρίσκεται στη ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη. Βρίσκεται στις εξεγέρσεις της Ελλάδας το 2008, στην πλατεία Ταξίμ στην Τουρκία το 2012, σήμερα στη Ροζάβα του Κουρδιστάν και στην Ανατολική Ουκρανία.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12 11πμ πλ. Κοραή ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | [email protected] 

Πηγή:Athens.indymedia.org

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα