Αντεπίθεση Σπίρτζη στο «παραιτηθείτε» της Νέας Δημοκρατίας

dffvsΣτην σκληρή  ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών,κ.Σπίρτζη, τονίζεται πως «Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του «λέτε ψέματα», μετά το «ζητάμε εκλογές», το «φύγετε τώρα»,«τις Off shore», τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του «Παραιτηθείτε».

Παράλληλα ο κ. Σπίρτζης επισημαίνει ότι «εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του «λέτε ψέματα», μετά το «ζητάμε εκλογές», το «φύγετε τώρα», «τις Off shore», τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του «Παραιτηθείτε».

Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της ΝΔ, είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της Κυβέρνησης.

Όποια όμως τακτική κι αν ακολουθήσει η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα, από τις άθλιες πολιτικές που είχαν ακολουθήσει, από τους μηχανισμούς κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τη διαφθορά και τη διαπλοκή των συμφερόντων που είχαν υπηρετήσει

Εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν.

Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: “Όλα στο φως”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα