ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Προκλητικές οι δηλώσεις του Μεϊμαράκη περι άχρηστων εργαζομένων

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις προκλητικές του δηλώσεις εξαπολύσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τονίζοντας ότι ποτέ δεν ήταν «πρότυπο “αστικής ευγένειας” ή οποιασδήποτε άλλης ευγένειας.

«Αυτό το ξέραμε, άσχετα με το προφίλ που προσπαθούν να του φτιάξουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Εκείνο που ξέραμε επίσης, είναι ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά για έναν ακόμα εκτελεστικό γραμματέα του σκληρότερου, πιο απάνθρωπου, αντιλαϊκού, ακροδεξιού μοντέλου, του σύγχρονου καπιταλισμού δηλαδή», αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεχίζει:

«Δεν περιμέναμε λοιπόν τις δηλώσεις του στην Κρήτη για να μάθουμε ότι στο μυαλό του κ. Μεϊμαράκη χρήσιμοι είναι οι «Κένταυροι», η ομάδα κρούσης της ΟΝΝΕΔ της οποίας υπήρξε μέλος και οι «κληρονόμοι» της δολοφόνησαν το Νίκο Τεμπονέρα, και άχρηστες οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Χρήσιμοι είναι οι ΔΑΠίτες που κάνανε χρυσές δουλειές στο ΑΠΘ με τις ΜΚΟ και άχρηστοι οι εκπαιδευτικοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Χρήσιμες, είναι οι αγίες οικογένειες εκδοτών, καναλαρχών, πολιτικών που το μεσαίο τους όνομα είναι «διαπλοκή» και «siemens» και άχρηστοι οι σχολικοί φύλακες. Χρήσιμοι είναι οι «κομιστές» που διαπομπεύουν την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία και άχρηστοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Αυτός είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, το κόμμα του και κυρίως, η πολιτική του που, ας μην έχουμε αυταπάτες, συμμερίζεται το σύνολο σχεδόν του πολιτικού σκηνικού, από το «σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ» μέχρι το «αναβαθμισμένο» ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και από τον γραφικά επικίνδυνο Λεβέντη μέχρι τη δολοφονική, νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.

Οι νίκες που πέτυχαν οι εργαζόμενοι και δεν τους τις χάρισε καμία κυβερνητική πολιτική που κατέληξε σε σκληρότερα μνημόνια, ήταν μόνο η αρχή του εφιάλτη τους».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα