ΑΝΕΛ: Οι δεσμεύσεις του Κ. Μητσοτάκη θύμισαν εποχές Μαυρογυαλούρου

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκούν οι ΑΝΕΛ με αφορμή την ομιλία του στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, κυρία Μανταλένα Παπαδοπούλου τονίζει πως «Οι δήθεν «δεσμεύσεις» του κ. Μητσοτάκη στο κομματικό συνέδριο θύμιζαν εποχές Μαυρογυαλούρου και έχουν την ίδια αξία με τα λόγια που τα σκορπά ο άνεμος».

Παράλληλα, μιλά για «κομματική φιέστα» και για «»απέλπιδες προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να παρασύρει τη Ν.Δ. στον ολισθηρό κατήφορο των προσωπικών του επιδιώξεων και να την καταστήσει όμηρο συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Οι Έλληνες πολίτες κάθε κατηγορίας, οι μισθοσυντήρητοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι απόμαχοι της ζωής, οι νέοι, όλοι όσοι ανήκουν στη μεσαία τάξη, δεν έχουν να προσδοκούν τίποτα θετικό από τον κ. Μητσοτάκη.. Οι αξίες που πρεσβεύει δεν έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους του μόχθου και της υγιούς επιχειρηματικότητας» συνεχίζει η κυρία Παπαδοπούλου και καταλήγει: «Οι μόνοι που μπορούν να ελπίζουν ότι θα ωφεληθούν από τον κ. Μητσοτάκη είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον στηρίζουν και οι ιδιοκτήτες offshore που εκπροσωπεί και στους οποίους παρέχει ασυλία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα