ΑΝΕΛ: Η ηγεσία της ΝΔ έπαιξε τα ρέστα της για να μην κλείσει η αξιολόγηση

anel_11Η ηγεσία της ΝΔ, όπως επίσης και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν τα ρέστα τους για να μην κλείσει η αξιολόγηση, ανέφερε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της για τις θέσεις Μητσοτάκη – Κουμουτσάκου.
«Η ηγεσία της ΝΔ, όπως επίσης και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν τα ρέστα τους για να μην κλείσει η αξιολόγηση, να μην υπάρξει συμφωνία ή να επιβάλλονταν στην Ελλάδα πρόσθετα προληπτικά μέτρα. O απώτερος στόχος τους ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όμως οι επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη και όλων εκείνων που τις στήριξαν με λυσσαλέο τρόπο έπεσαν στο κενό. Οι προσδοκίες τους αποδείχθηκαν φρούδες. Και τώρα που συνειδητοποιούν ότι δεν τους πέρασε, δεν μπορούν να αρθρώσουν ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής.

Με τη συμφωνία για το χρέος η πατρίδα μας θα επιστρέψει γρήγορα σε τροχιά ανάπτυξης και ο ελληνικός λαός θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Το παραδέχθηκε, με βαριά καρδιά βεβαίως, ακόμη και ο συνέταιρος του Σαμαρά, ο Βενιζέλος…».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα