Ανδρέας Μαρτίνης: «Ούτε παραπλάνησα, ούτε έκλεψα στο Ερρίκος Ντυνάν»

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που αρχίζει αυτή η δίκη», είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν.

«Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη γιατί μέχρι τώρα υπήρχαν δημοσιεύματα χωρίς να έχει αποφανθεί κανένας. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το εάν είμαι ένοχος η όχι. Θα καταδειχθεί ότι ούτε παραπλάνησα, ούτε έκλεψα», είπε στους δημοσιογράφους ο πάλαι ποτέ κραταιός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν λίγα λεπτά μετά τη διακοπή της δίκης του για τις 29 Νοεμβρίου 2018.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης κάθισε σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου καλείται να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του 3,1 εκ. γερμανικών μάρκων που φέρεται να του έδωσε η γερμανική εταιρεία ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού Hospitalia International, προκειμένου να προτιμηθεί ως προμηθεύτρια στο νοσοκομείο.

Η διακοπή κρίθηκε αναγκαία μετά το ζήτημα παραγραφής που έθεσαν οι συνήγοροι του κατηγορούμενου σχετικά με το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος για το οποίο το δικαστήριο θα αποφανθεί σχετικά.
Στο εδώλιο μαζί με τον Ανδρέα Μαρτίνη κάθονται η σύζυγος του.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα