Αναχώρηση ελληνικής αποστολής για συμμετοχή στις ημέρες δράσης ενάντια στη λιτότητα και στο TTIP στις Βρυξέλλες

Στο πλαίσιο των Ευρωπορειών για την οικοδόμηση μιας άλλης Ευρώπης, των ανθρώπων και όχι του κεφαλαίου, της αξιοπρέπειας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής δικαιοσύνης, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, τη φτώχεια, το TTIP, το ρατσισμό και τη διαφθορά, αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι και από την Ελλάδα αποστολή νέων ακτιβιστών/ριών.

 

.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 14 Οκτώβρη: Άφιξη στην Αγκόνα – συνέντευξη τύπου. Εκδήλωση στο Κοινωνικό Κέντρο Μπολόνιας για το προσφυγικό ζήτημα και τις συνθήκες εργασίας και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στην ΕΕ.

  • 15 Οκτώβρη: Άφιξη στις Βρυξέλλες και συμμετοχή στην περικύκλωση της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής, κατά της TTIP και της λιτότητας στην ΕΕ.

  • 16 Οκτώβρη: Συμμετοχή στις συζητήσεις, τα σεμινάρια και τις συνελεύσεις με θεματικές ενότητες αναφορικά με το χρέος, το κοινωνικό ντάμπινγκ, τη μετανάστευση και την Ευρώπη-φρούριο, την κλιματική αλλαγή και τη γεωργία, τις συμφωνίες TTIP και CETA, καθώς και στην κεντρική εκδήλωση «Μετά το coup d´ etat της 13ης Ιουλίου εναλλακτικές στις πολιτικές λιτότητας»

  • 17 Οκτώβρη: Συμμετοχή στη συζήτηση για την υπεράσπιση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και στην πανευρωπαϊκή πορεία ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, στο ΤΤIP και τη φτώχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στις Βρυξέλλες: http://www.ox15.eu/en

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα