Ανατροπή μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ζακ Κωστόπουλου

Ανατροπή φέρνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ζακ Κωστόπουλου καθώς δεν επιβεβαιώνουν ότι είχε προχωρήσει σε χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ» το οποίο αναφέρει πως αυτό φαίνεται να προκύπτει από αρχικές πληροφορίες πραγματογνωμόνων και άλλων που χειρίσθηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Ζακ Κωστόπουλος δεν βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τι αναφέρει η εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, την οποία φέρνει στη δημοσιότητα το «Popaganda» στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Τι δείχνουν οι ιστολογικές εξετάσεις του Ζακ

Εκτός από τις τοξικολογικές έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου, οι οποίες έρχονται και αυτές στη δημοσιότητα από το «Popaganda».

Η μακροσκοπική και μικροσκοπική διερεύνηση τους έδειξε μεταξύ άλλων: Έντονη συμφόρηση των αγγείων του εγκεφάλου και των λεπτομηνίγγων με εξαγγειώσεις ερυθρών αιμοσφαιρίων εστιακά, έντονο οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων με παρουσία ενεργοποιημένων κυψελιδών μακροφάγων που φαγοκυτταρώνουν αιμοσιδηρίνη, ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο τριήμερο καθώς αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών μαζί με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και αυτό θα φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση για αναζήτηση ευθυνών.

 

πηγές   Το ΒΗΜΑ, Popaganda

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα