Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / ??????????? ?????????? ??????????? ??? Mega Channel ??? ??? ?? ???????? ???????? ??? ???????, ???? ?????, ???? 29 ??????????, 2015

Την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τηλέτυπος ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι τη αναβλήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο του MEGA για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών:

«Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ” ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ “.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω Εταιρείας, δε διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού και η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών αυτής και αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005.

Οι μετοχές της εταιρείας “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ” θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η ανωτέρω Εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η Εταιρεία, δοθέντος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες, και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού».