Αναγνωστοπούλου:Η χυδαιότητα έχει και όρια

anagnostopoulousiakanalia1463323097

Σε συνέντευξή της στην Φυλή των Φίλων,η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας ,Σία Αναγνωστοπούλου,απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας«Πρώτου Θέματος», «Ας αναλάβει η δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε ψεύτικη κατηγορία. Αν έχουν στοιχεία ας τα δημοσιεύσουν». «Δεν είμαστε γεννημένοι πολιτικοί , ούτε έχουμε τις πλάτες του συστήματος, αυτό δεν αρέσει και για αυτό λοιδορούμαστε από συγκεκριμένες εφημερίδες και συγκεκριμένους εκδότες» .

Η κ. Αναγνωστοπούλου σημείωσε επίσης πως, «η λογική αυτών των δημοσιευμάτων είναι η ίδια λογική με το ρατσιστικό κλίμα που καλλιεργήθηκε από συντηρητικούς και ακραίους κύκλους στην Γερμανία για τους «τεμπέληδες» Έλληνες και χρησιμοποιήθηκε από τον Σόϊμπλε στις διαπραγματεύσεις».

«Εμένα ας με χτυπάνε καθημερινά», συμπλήρωσε, «όμως χτυπάνε και την οικογένειά μου με ψέματα και λάσπη, η χυδαιότητα έχει και όρια».

«Νομίζουν ότι θα μας κάνουν να πηδήξουμε από τα μπαλκόνια, αλλά ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλο. εμείς δεν δουλεύουμε για την καρέκλα, δουλεύουμε με στόχο για να βγει η Ελλάδα από την κρίση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα