Ανήλικοι ξυλοκόπησαν με γροθιές 2 αστυνομικούς στη Λάρισα

Σε σοβαρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο αστυνομικών, κατέληξε ο έλεγχος  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όταν σταμάτησαν μια ομάδα έξι Ελλήνων στη Λάρισα. Μετά από απειλές και ύβρεις, οι ελεγχόμενοι -μεταξύ των οποίων και ανήλικοι- επιτέθηκαν εναντίον τους με γροθιές και με μεταλλικό κλομπ!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι δράστες (που ο μικρότερος είναι 15 χρόνων και ο μεγαλύτερος 40) αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο. Όταν εκείνοι επιχείρησαν να τους συλλάβουν βίαια, συνάντησαν σθεναρή αντίσταση. Μάλιστα, ένας 17χρονος χτύπησε έναν αστυνομικό στον κρόταφο με ένα μεταλλικό σωλήνα μήκους 0,25 εκατοστών, ενώ ένας 20χρονος τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν άλλο χτυπώντας τον με τον αγκώνα του!

Με την βοήθεια ενισχύσεων που έφτασαν στο σημείο, οι έξι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους με κατηγορίες κατά περίπτωση για απείθεια, αντίσταση, οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα