Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε ΕΛΤΑ Ζωγράφου και σε όχημα διπλωματικού σώματος στην Πεύκη

fireΣτο athens indymedia  αναρτήθηκε κείμενο που αναλαμβάνει την ευθύνη για τις  εμπρηστικές επιθέσεις στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου και σε όχημα διπλωματικού σώματος στην Πεύκη.Θυμίζουμε ότι το  υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στου Ζωγράφου είχε γίνει στόχος επίθεσης με γκαζάκια με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στη πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Το κείμενο:

Μια εμπρηστική συμβολή της FAI στην πρόταση για μια άτυπη αναρχική πλατφόρμα

Μια μέρα όλα θα πρέπει να παιχτούν κορόνα γράμματα, στυλ ουέστερν, να κριθούν σε μια μονομαχία στην κεντρική λεωφόρο: αυτοί ή εμείς.

Μέσα σε αυτή τη μοναξιά η ιδιωτική σου πόλη πλάθει αλληλεγγύη. Είναι μερικά αδύναμα φράγματα από οδοντογλυφίδες που μερικές φορές ανθίστανται στην ορμητική πλημμύρα.” (Paco Taibo)

Έχουμε αποφασίσει να ακονίσουμε με πράξεις την άγρια ομορφιά της αναρχίας. Οι επιθέσεις στα σύμβολα της κυριαρχίας και τους εκπροσώπους της εξουσίας αποτελούν κομμάτια της αναρχικής εξέγερσης που χτυπάει στο εδώ και τώρα τους μηχανισμούς εξουσίας προκαλώντας αναταραχή στην καλοκουρδισμένη κοινωνική μηχανή.

Η οργή μας ταξιδεύει στους γκρίζους δρόμους της μητρόπολης, διασχίζει τα γεωγραφικά σύνορα που μας χωρίζουν, τινάζει το πέπλο της καταστολής που έχει σκεπάσει τα φυλακισμένα αδέρφια μας, κρατάει ζωντανή την ανατρεπτική μνήμη όσων λείπουν από κοντά μας στα οδοφράγματα.

Η επικοινωνία μεταξύ μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στις χαοτικές διαδρομές μας. Είναι ο τρόπος να εξελισόμαστε, να ανακαλύπτουμε νέους τόπους συνάντησης, να γινόμαστε πιο επικύνδινοι για το κράτος, το κεφάλαιο και την κοινωνία τους. Για αυτό και αντιλαμβανόμαστε την αλληλεγγύη ως μια διαδικασία εκδήλωσης της συνενοχής με τους ομήρους της εξουσίας, μια ζωντανή σχέση που αναζητά κοινούς τόπους αντίστασης ενάντια στο εξουσιαστικό οικοδόμημα.

Έχοντας αυτή την πεποίθεση στηρίζουμε την πρόταση του αναρχικού συντρόφου Νίκου Ρωμανού για την δημιουργία μιας άτυπης αναρχικής πλατφόρμας που θα συνδέει όλα τα εργαλεία αγώνα σε ένα μέτωπο επίθεσης που βασισμένο στις αρχές της αυτονομίας, της πολυμορφίας και του συντονισμού θα είναι σε θέση να διεξάγει εκστρατείες αγώνα που θα θέσουν σε κίνηση το στοίχημα της ποιοτικής αναβάθμισης των εχθροπραξιών.

Καταργώντας τους τεχνιτούς διαχωρισμούς μεταξύ “νομιμου” και “παράνομου” επαναφέρουμε στο προσκύνιο την στρατηγική αναγκαιότητα της ολομέτωπης σύγκρουσης με το υπάρχον μέσα από το πέρασμα στον πολύμορφο αναρχικό αγώνα.

Κάνοντας το δικό μας πέρασμα από την θεωρία στην πράξη αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επίθεσεις στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου και σε όχημα διπλωματικού σώματος στη ΠΕΥΚΗ

Συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλους τους πυρήνες της FAI, στον Πυρήνα Μητροπολιτικής Βίας της ΣΠΦ και στις οπλισμένες συντροφιές που ανώνυμα ή επώνυμα πλήτουν τις δομές της κυραρχίας.

Αλληλεγγύη στα συντρόφια της κατάληψης 111 που απειλείτε με εκκένωση και σε όλους τους κατειλημένους χώρους που δέχονται φασιστικές επιθέσεις.

Δύναμη στα αμετανόητα φυλακισμένα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, την αναρχική Αγγελική Σπυροπούλου και στους συγγενείς και φίλους τους που θα δικαστούν για το σχέδιο απόδρασης των συντρόφων από την φυλακή.

Δύναμη στους αναρχικούς συντρόφους που δικάζονται στα τρομοδικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού καθώς και στους Γρηγόρη Τσιρώνη και Τάσο Θεοφίλου που τα δικαστήρια τους ξεκινάνε το προσεχές διάστημα.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

Εμπρηστικές Εστίες Απορρύθμισης / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα