Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία των «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Νέα Σμύρνη

gkazakia-se-grafeia-tou-forea-ellinon-suneleusis-sti-nea-smurniΕμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης(12/10) στα γραφεία των «Ελλήνων Συνέλευσις», που βρίσκονται στην οδό Ιωνίας, στη Νέα Σμύρνη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων και από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 01:30, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου.

 

Ανάληψη ευθύνης για το γραφείο του Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις στη Νέα Σμύρνη όπως αναρτήθηκε στο Athens Indymedia

Τα ξημερώματα της Τετάρτης βάλαμε εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στο μαγαζάκι του Σώρρα στη Νέα Σμύρνη. Ο Σώρρας και το μαγαζάκι του Ελλήνων Συνέλευσις δεν αποτελούν τίποτε άλλο από απατεώνες, εμπόρους ελπίδας και ένα νέο φασιστικό μόρφωμα που πατάει πάνω στην αφέλεια και την απόγνωση για να σπείρει το ρατσιστικό και εθνικιστικό δηλητήριό του.

Καμία ανοχή σε κάθε φασιστικό μόρφωμα.

Απέναντι στην εντεινόμενη εκμετάλλευση, καταπίεση και τη συνεχόμενη υποτίμηση των ζωών μας, μόνη διέξοδος είναι οι κοινοί αγώνες όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων, ντόπιων και μεταναστών, ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

Υ.Γ. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους αντιφασίστες και στις αντιφασίστριες στο Ρέθυμνο που αντιμετώπισαν στο δρόμο τις συνεργαζόμενες δυνάμεις κράτους και παρακράτους.

Αναρχικοί-Αναρχικές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα