Αμανατίδης για Σκοπιανό: Υπάρχουν σημεία που έχουμε προσέγγιση και άλλα, τα οποία ακόμα τα συζητάμε

“Η Βουλή αυξημένη πλειοψηφία έχει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η Βουλή αποφασίζει με την πλειοψηφία. Μπορεί να το ζητήσουν αλλά από εκεί και μετά να δούμε να γίνει η συμφωνία και να έρθει η συμφωνία στη Βουλή” δήλωσε αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Υπάρχουν θέματα στα οποία έχει έρθει προσέγγιση έως και συμφωνία και υπάρχουν και θέματα τα οποία συζητούνται. Γι’αυτό το διάστημα αυτό θα γίνει και αξιολόγηση των διαπραγματεύσεων που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών και έχουμε την επόμενη συνάντηση στις 30 Μαρτίου στη Βιέννη. Υπάρχουν σημεία που υπάρχει προσέγγιση και σημεία τα οποία ακόμα συζητούνται και είναι στη διαπραγμάτευση. Έχουν γίνει βήματα, υπάρχει η πολιτική βούληση και από την άλλη πλευρά και αυτό είναι ένα θετικό” ανέφερε για το Σκοπιανό.

Νωρίτερα ο κ. Σγουρίδης είχε δηλώσει στον Realfm 97,8: “Θα ζητήσουμε η συμφωνία να ψηφιστεί με ισχυρή πλειοψηφία. Σε ένα τέτοιο ζήτημα ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Εμείς θα την καταψηφίσουμε και θα ζητήσουμε και από τους υπόλοιπους. Ως κυβερνητικός εταίρος θα ζητήσουμε να περάσει με ενισχυμένη πλειοψηφία”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα