Αλ. Φλαμπουράρης: «Θα δώσουμε τη μάχη και θα πετύχουμε»

flampouraris_13Ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση η μείωση της ανεργίας και οι νέες θέσεις εργασίας

 

Για επανεκκίνηση έκανε λόγο, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφερόμενος στον ανασχηματισμό. Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι έχει δύο κατευθύνσεις: «η μια κατεύθυνση είναι με εντατικό ρυθμό και με επιμονή να τελειώνουμε με τη δεύτερη αξιολόγηση και με το χρέος» με στόχο όπως είπε την επόμενη χρονιά -εάν πάνε καλά τα πράγματα- να μπορούμε να βγούμε στις αγορές.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε στο “Πρακτορείο” ότι το κρίσιμο θέμα είναι η ανάπτυξη. Τόνισε χαρακτηριστικά: «το δεύτερο στοιχείο του ανασχηματισμού είναι ότι έχει συνειδητοποιηθεί πως το κρίσιμο θέμα (και θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη) είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσω των επενδυτικών προγραμμάτων για να αρχίσουν να καταγράφονται έσοδα για τα δημόσια ταμεία και για τους πολίτες.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση η μείωση της ανεργίας και οι νέες θέσεις εργασίας. «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα 3 χρόνια και μέσα από αυτή την πορεία θα αρχίσουμε να βλέπουμε να βελτιώνεται όλο το πλέγμα των κοινωνικών κατακτήσεων που έχουν χαθεί σε μεγάλο βαθμό τα χρόνια της κρίσης» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ερωτηθείς για τα νέα πρόσωπα του κυβερνητικού σχήματος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε: «Καινούργια πρόσωπα και σε μικρή ηλικία θα έχουν μεγαλύτερο πείσμα. Είναι κοντά στη γενιά του πρωθυπουργού, θα είναι μια ομάδα ανθρώπων που θα δώσουν τη μάχη, θα πάρουν από την εμπειρία τη δική μας και θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη και θα πετύχουμε» υπογράμμισε.-

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα