Αλ. Τσίπρας: Όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση οι τράπεζες δεν θα δώσουν δάνεια με αέρα

Ποτέ δεν σήκωσα το τηλέφωνο να πάρω τραπεζίτη και ποτέ δε θα το κάνω, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του, υπογραμμίζοντας πως όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση οι τράπεζες δε θα δώσουν δάνεια με αέρα.

Αναφερόμενος στον ΔΟΛ, σημείωσε ότι επί 1,5 χρόνο, ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα έχει καταντήσει στα όρια του κίτρινου Τύπου και τον έχει στοχοποιήσει προσωπικά. «Έχει μετατραπεί σαν το άλλο σας φίλο, τον κομιστή, τον Θέμο Αναστασιάδη που διαμένει στην Ελβετία και έχει βγάλει έξω τα λεφτά του» σημείωσε ο πρωθυπουργός απευθύνομενος στον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά τονίζοντας παράλληλα σειρά από μετακινήσεις στελεχών δημοσιογραφικών συγκροτημάτων που μεταπήδησαν στην πολιτική όπως του Γ.Μιχελάκη, της Μ.Σπυράκη, του Αν.Ψυχάρη και άλλων.

«’Οταν δικά σας στελέχη μετακινούνται είναι ελεύθερη αγορά όταν το κάνουμε εμείς είναι Βόρεια Κορέα» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις κατηγορίες που απευθύνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την μετακίνηση του Βασ. Μουλόπουλου στον ΔΟΛ.

«Αυτή η ιστορική εφημερίδα κάνει πολιτικό bullying για να κάνω ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι, να σηκώσω τα τηλέφωνα και να πάρω τραπεζίτη να δώσει δάνεια με αέρα. Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δε θα το κάνω» σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη αν κλείσει ο ΔΟΛ, όπως άλλωστε και άλλα έντυπα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα