Αλεξιάδης: Η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει ότι μονόδρομοι δεν υπάρχουν

“Ακολουθούμε σταθερή πορεία με ημερομηνία εξόδου από τα μνημόνια”, τόνισε το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης το πρωί στον ΑΝΤ1.

“Από την εποχή του Σημίτη, η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει ότι μονόδρομοι δεν υπάρχουν”, δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης. “Έχουμε αποδείξει ότι από το 2015 έχουμε παραλάβει μία συμφωνία με πολύ μεγαλύτερα πλεονάσματα μέχρι το 2030”.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση τη χώρα με δεδομένη συμφωνία που προέβλεπε 4,2% και 4,5% για 2016 και 2017 αντίστοιχα. Βελτιώσαμε μια δύσκολη συμφωνία  πηγαίνοντάς την στο 3,5% συμπέρανε ο κ. Αλεξιάδης. “Η ελληνική οικονομία επιστρέφει σε θετικούς δείκτες” πρόσθεσε, κάτι που είναι φανερό και από την μείωση της ανεργίας.

Ο κ. Αλεξιάδης συμφώνησε με τις δηλώσεις του κ. Φορτσάκη σχετικά με το γεγονός ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Συνέχισε λέγοντας ότι τα όσα λέει ο κ. Φορτσάκης δεν ταιριάζουν με μια μισαλλόδοξη και ακραία πολιτική ορισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που εμμένουν σε εκλογές και ζητούν να ανατραπούν τα πάντα . Τόνισε, τέλος, ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια σταθερή πολιτική χωρίς θριαμβολογίες και εφησυχασμούς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα