Αλαβάνος για Τσίπρα: Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την περίπτωση του Ιούδα

Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την περίπτωση του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» δήλωσε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και την απαξίωση της Αριστεράς μέσα στην κοινωνία δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, o κ. Αλαβάνος απάντησε θετικά στο ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει λειτουργήσει για την Αριστερά χειρότερα και από τον χειρότερο δεξιό και πρόσθεσε: «Ο δεξιός είναι επικριτικός απέναντι στις θέσεις της αριστεράς αλλά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις για την Αριστερά υπήρχε και μέσα στους συντηρητικούς μια εκτίμηση της Αριστεράς. Είναι αυτό που λέμε η ηθική απαξίωση. Πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας και όλη η παρέα Δραγασάκηδες, Φλαμπουράρηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας».

Ο Αλέκος Αλαβάνος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Σε μια ημέρα, η κυβέρνηση το “όχι” το έκανε “ναι”», ενώ έκανε λόγο για «ένα από τα χειρότερα πολιτικά πραξικοπήματα στη νεώτερη της ιστορία». Στην ερώτηση, δε, πώς χαρακτηρίζεται ο επικεφαλής τότε απάντησε ότι «είναι ένας πραξικοπηματίας πολιτικός».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα