Ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη με εισιτήριο 10 ευρώ στην Καλαμάτα

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη και εισιτήριο 10 ευρώ. Επίσημη εκδοχή για τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση δεν έχει υπάρξει, ωστόσο, τα αίτια είναι ευδιάκριτα, ακόμα και για όσους δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρει το messiniapress.gr.

Σύμφωνα με το messiniapress, ο πρώτος και πιο σοβαρός λόγος έχει να κάνει με το γεγονός οι με τις επιλογές της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ταύτιζε, σε μια …ευαίσθητη εσωκομματική συγκυρία, πλήρως τον Αντώνη Σαμαρά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η ταύτιση αυτή, σε μια στιγμή όπου υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχουν διαταραχθεί εξαιτίας του αντιπροέδρου της ΝΔ, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι μόνο καλό δεν έκαναν στον κ. Σαμαρά.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη γκάφα της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία λειτουργώντας πέρα από κάθε λογική, επέλεξε να επιβάλει εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση δίνοντας λαβές για αρνητικά σχόλια και στα τοπικά, αλλά και στα Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα