Ακροδεξιό μέτωπο με Δ. Καμμένο και Τ. Μπαλτάκο προανήγγειλε ο Καρατζαφέρης

«Πατριωτικό» μέτωπο με τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ακροδεξιού ΛΑ.Ο.Σ. μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε. Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. εννοεί στο νέο σχήμα)», είπε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος επιδιώκει με κάθε τρόπο να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή με τη γνωστή, επικίνδυνη και χυδαία συνταγή της μισαλλοδοξίας, της ομοφοβίας, της ακραίας πατριδοκαπηλίας, του εμφυλιοπολεμικού αντικομμουνισμού και του ανιστόρητου εθνικισμού.

«Θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: «Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Πάνο Καμμένο γιατί έχω την αίσθηση πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει».

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης είχε πει: «Αργά παραιτήθηκε (ο κ. Καμμένος). Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». (…) Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση. Μέχρι στιγμής όμως το αποτύπωμα του κ. Καμμένου είναι σαφώς αρνητικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει συζήτηση για συμπόρευση με τον Πάνο Καμμένο ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Όχι. Ρωτάει πολύς κόσμος αλλά πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του ο κ. Καμμένος για το ποια πολιτική θα κρατήσει. Γιατί όπως είπα την αλλάζει μέρα με την ημέρα. (…) Πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν σωστά βήματα προς μία κατεύθυνση και δεν θα αλλοιωθούν αυτά τα βήματα από κάποιες παρορμητικές διαθέσεις. Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα, κάποια συζήτηση (σ.σ. με τον Πάνο Καμμένο). Υπάρχει μία ανάγκη συμπτύξεως ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου  γιατί ο κόσμος πρέπει να διοχετεύσει κάπου την εμπιστοσύνη του. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα με το σύνθετο όνομα συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφωνούν σε επιμέρους θέσεις».

Πληροφορίες: newpost.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα