Ακροδεξιοί επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ(Φωτογραφίες)

Στόχος επίθεσης έγιναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Ευόσμου στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr, ομάδα αγνώστων έγραψε συνθήματα σε πόρτες και τοίχος, με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευόσμου να καταγγέλλει πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ακροδεξιούς.

«Η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ο οποίος συντηρείται από το υστέρημα των μελών και των φίλων του κόμματος και ο οποίος χάρις στο μεράκι τους λειτουργεί και ως χώρος πολιτισμού για τη γειτονιά.

Ομως τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα.Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής κομματικής οργάνωσης και καταλήγει:

«Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των γραφείων της και καλεί τα δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει κοινωνικά και πολιτικά τους ιδεολογικούς απόγονους του φασισμού και του ναζισμού στέλνοντάς τους εκεί που ανήκουν: στο βαθύ μαύρο σκοτάδι της Ιστορίας».

Φωτογραφίες: voria.gr

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα