Αιχμές Α.Γεωργιάδη κατά Ν.Δένδια και αποθέωση Σαμαρά

Όχι μόνο δεν αφήνει να «κοπάσει» η κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα σε «Σαμαρικούς» και «Καραμανλικούς» στη Νέα Δημοκρατία ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά τροφοδοτεί και περισσότερη ένταση, με σαφείς αιχμές κατά των εσωκομματικών του αντιπάλων.
Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποθέωσε τον πιο ακροδεξιό καλό πρωθυπουργό της κρίσης, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο μάλιστα οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με το σύνθημα «Ελλάς – Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», ενώ δεν άφησε κατά μέρος και τον Νίκο Δένδια με τον οποίο έχει επιδοθεί σε έντονη κόντρα τελευταία.
«Να είστε περήφανοι που ανήκετε στη ΝΔ. Η παράταξη αυτή κράτησε όρθια την Ελλάδα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές» είπε ο Γεωργιάδης στους παρευρισκόμενους και πρόσθεσε με νόημα: Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών.
Η σπόντα βεβαίως στον Νίκο Δένδια για το χειροκρότημα που απέσπασε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν κατακεραύνωσε τη Χρυσή Αυγή, ήταν παραπάνω από ξεκάθαρη και σίγουρα η φιέστα αυτή το βράδυ της Κυριακής, ήρθε να την επιβεβαιώσει.
 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα