Αισιοδοξία για βιώσιμη συμφωνία

dhmhtrhs-vitsas

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ  τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα δραχμής. «Είναι προπαγάνδα» είπε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα υπογράψει βιώσιμη συμφωνία.

Επιπλέον, ο  κ. Φίλης τόνισε ότι οι αποφάσεις είναι δύσκολες και ότι το πρόγραμμα που βρίσκεται υπό συζήτηση περιλαμβάνει σκληρά μέτρα. «Επιδίωξή μας να είναι κοινωνικά δίκαιο» υπογράμμισε.

Παράλληλα,ο Δημήτρης Βίτσας, από την πλευρά του, τόνισε στο Mega ότι «τα σενάρια περί Grexit οδηγούν μόνο σε διάσπαση της ευρωζώνης» και ότι η κυβέρνηση θα πάει σε συμφωνία. «Δεν θα βγάλει η κυβέρνηση τη χώρα εκτός ευρωζώνης. Είναι άλλωστε το διαπραγματευτικό μας χαρτί. Υφιστάμεθα bullying από κύκλους ακραίων στην Ευρώπη» πρόσθεσε.Τόνισε ότι δεν γνωρίζει το νούμερο για τα δημοσιονομικά μέτρα και τόνισε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας,μιλώντας στο  ΣΚΑΪ είπε «Είμαι αισιόδοξος, και θεωρώ ότι έστω και μια κακή συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από ένα καθεστώς μη συμφωνίας»τόνισε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα