Αδ.Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα

Τα παραπάνω δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερθείς στις απαιτήσεις του Βόλφανγκ Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων, όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Από εκεί και πέρα, είπε ο κ. Γεωργιάδης Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια.

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο δημόσιο και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ , απάντησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα και συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα, κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα