Αδ. Γεωργιάδης: Καλό το παραμύθι του κ. Τσίπρα, μόνο που δεν έχει πια ακροατήριο

Για διχαστικό λόγο κατηγόρησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ όπως σχολίασε για τον πρωθυπουργό «είναι πάρα πολύ καλός στο παραμύθι, μόνο που δεν υπάρχουν πλέον πρόθυμα ακροατήρια να τον ακούσουν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως «το διάγγελμα του κ. Τσίπρα είναι αισχρό. Ο ελληνικός λαός έκανε αυτά τα οκτώ χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια. Μόνος του την έκανε ο κ. Τσίπρας; Τα πέντε πρώτα χρόνια ήταν στο πεζοδρόμιο βρίζοντας, φτύνοντας και κατηγορώντας, ενώ ταυτόχρονα υποσχόταν πράγματα τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν».

«Ο λόγος του κ. Τσίπρα ήταν πάλι διχαστικός. Το μόνο που είχε να πει είναι ότι φταίει ο κ. Παπαδήμος, ο κ. Στουρνάρας – ο Υπουργός που έγινε τραπεζίτης-, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί του αντίπαλοι και η Δικαιοσύνη. Δεν βρήκε να πει τίποτα θετικό για εκείνους που την κρίσιμη ώρα έβαλαν πλάτη και κράτησαν την Ελλάδα στο ευρώ, ενώ ο ίδιος φώναζε να βγούμε από το ευρώ», πρόσθεσε.

«Για τι ακριβώς πανηγυρίζει η Κυβέρνηση; Για την καταγγελία της δανειακής σύμβασης όπως υπόσχονταν οι κ. κ. Τσίπρας και Καμμένος ή για την εφαρμογή του προγράμματος που υπέγραψαν τον Αύγουστο του 2015;», αναρωτήθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει έξοδος. Το μόνο που τελείωσε είναι η δανειακή σύμβαση των Ευρωπαίων. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Ελλάδα δεν είναι στις αγορές», σημείωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα