Αίθουσα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» αποκτά το Ευρωκοινοβούλιο

Αίθουσα με το όνομα του «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», θα υπάρχει από σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του στην πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, πραγματοποιεί τελετή ονοματοδοσίας στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Αντόνιο Ταγιάνι και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ θα μιλήσουν για το πολιτικό έργο και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Την τελετή θα κλείσει με μια σύντομη τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Ταγιάνι θα πραγματοποιήσει και τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής μαρμάρινης πλακέτας που θα κοσμεί την είσοδο της αίθουσας «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» και στην οποία θα αναγράφονται αποσπάσματα από έργα των Κωστή Παλαμά, Βίκτορος Ουγκό και Γιόχαν Βόλφγκαν Γκαίτε τα οποία συνήθιζε να επικαλείται ο πρώην Πρωθυπουργός.

Στην εκδήλωση θα παρίστανται, εκτός από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη – Gourdain, η κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη – Μαυραγάνη, ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και μέλη του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα