Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης, συνεργάτης επί χρόνια της ΕΡΤ, αλλά και δικός μας συνεργάτης.

Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δημοσιογράφος με βαθιά γνώση των θεμάτων που κάλυπτε, αλλά και βαθιά ανθρωπιά. Το www.bigbusiness.gr συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και όλους τους οικείους του.

Σε εμάς, σε όλο το συντακτικό προσωπικό του bigbusiness θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, η σεμνή παρουσία του και το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών.

Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.

Μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα