Έτσι θα είναι το τείχος μίσους του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό(Βίντεο+Φώτο)

Μία εταιρεία αρχιτεκτόνων με έδρα την Γουαδαλαχάρα του Μεξικού παρουσίασε τη δική της εκτίμηση για την εικόνα που μπορεί να έχει το τείχος του Τραμπ.

Φαντάστηκε ένα έντονο ροζ τείχος που εκτείνεται για 1.954 μίλια, και το ονόμασε «Prison-Wall» δηλαδή «Φυλακή-Τείχος».

Μιλώντας στο Business Insider, ο σχεδιαστής Νορμπέρτο Μιράντα τόνισε ότι η απόδοση στην οποία προχώρησαν έχει στόχο να καταδείξει ότι η κατασκευή του τείχους είναι στην πραγματικότητα ανεφάρμοστη.

Όπως υποστηρίζει, τα σύνορα πιθανότατα δεν θα προωθήσουν τις θετικές σχέσεις με το Μεξικό, και το ορεινό ανάγλυφο του εδάφους θα καταστήσει την κατασκευή πιο δύσκολη.

Το τείχος θα εκτείνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού.

Όσον αφορά στο κόστος κατασκευής του τείχους, το άρθρο του Business Ιnsider εξηγεί ότι πολλοί έχουν σημειώσει ότι είναι ακριβό.

Η συντήρησή του και η πρόσληψη 21.000 συνοριοφυλάκων, σύμφωνα με ανάλυση του CNBC και του Politico, θα κόστιζε επιπλέον 2,1 δισεκατομμύρια τον χρόνο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία προχώρησε στην οπτικοποίηση του τείχους με βάση αυτές τις εκτιμήσεις.

Συμπεριέλαβε στα σχέδια και μία φυλακή για μετανάστες με χωρητικότητα έως και 11 εκατομμύρια ανθρώπους, τους οποίους ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδιάζει να απελάσει, δήλωσε ο Μιράντα.

Στο σχέδιο προβλέπεται και μια μονάδα παραγωγής, όπου οι κρατούμενοι θα εργάζονται για να διατηρήσουν το τείχος και ένα εμπορικό κέντρο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα