Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με χιόνια και στην Αθήνα

Νέα ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την προσεχή Παρασκευή, ενώ χιόνι θα πέσει ακόμη και στην Αττική. Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει ένα τριήμερο, ενώ τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν από τη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία στην Αττική θα πέσει ακόμη και 15 βαθμούς Κελσίου. Ενδεικτικά σύμφωνα με τους χάρτες του meteo, από τους 15 βαθμούς Κελσίου -τη μέγιστη θερμοκρασία για σήμερα- την προσεχή Κυριακή , 24 Φεβρουαρίου, ο υδράργυρος θα παραμείνει καθηλωμένος ανάμεσα στους -1 και 0 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η χιονόπτωση στα βόρεια προάστια θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί την Κυριακή (από τις 8:00 και μετά), ενώ θα ενταθεί τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

Το meteo.gr εκτιμά ότι οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν, τουλάχιστον, έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο τριήμερο το Εθνικό Αστεροσκοπείο προβλέπει ότι στο κέντρο της Αθήνας θα ρίχνει χιονόνερο, και η χαμηλότερη τιμή της θερμοκρασίας θα είναι οι 2 βαθμοί Κελσίου.

Έντονα θα είναι τα καιρικά φαινόμενα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα