«Έπεσαν από τα σύννεφα» για τα… συνηθισμένα sms του Κοτζιά

Στο επίκεντρο ενός ακραίου κανιβαλισμού βρέθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και μάλιστα για κάτι που συνηθίζει να πράττει εδώ και αρκετά χρόνια, όπως κάλλιστα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τα περισσότερα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο λόγος για τα καθιερωμένα εδώ και χρόνια sms, τα οποία ο κ. Κοτζιάς αποστέλλει στην αρχή κάθε μήνα, σε δεκάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και αρκετοί δημοσιογράφοι.

Τα sms του κ. Κοτζιά, μάλιστα, έχουν πάντα τη μορφή ενός μικρού στίχου-ευχής, για το καλό του μήνα, κάτι που έπραξε και τον Αύγουστο.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, αρκετά ήταν τα «γαλάζια τρολ» που «ανακάλυψαν» τα sms Κοτζιά, τα οποία -τι πιο πρόστυχο- τα συνέδεσαν με την πύρινη τραγωδία στην ανατολική Αττική, προκειμένου φυσικά να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά συμφέροντα του κόμματος, το οποίο τα ανταμείβει αναλόγως.

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να ταχθεί με όσους διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος. Ίσως το ότι η έντονη φημολογία περί ένταξής του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, να δίνει μια κάποια εξήγηση. Ωστόσο, ο ίδιος έχει αρνηθεί ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η ιστορία ίσως δώσει τη δική της απάντηση…

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα